Diensten

Naast de handelsactiviteiten biedt Otte Lisse haar klanten een aantal aanvullende diensten als verhuur van materieel, weegbrugfaciliteiten, het aannemen van sloopwerkzaamheden en de opslag, recycling en afvoer van bouw- en sloopafval.

Mobiele kranen, laadschoppen en hydraulische rupskranen worden verhuurd aan bouw- en aannemingsbedrijven. Ook worden op verzoek containers bij de klant geplaatst voor grond, puin, bouw- en sloopafval en groenafval die daarna weer worden opgehaald.
Zowel bij inkomende materialen als bouw- en sloopafval als bij afgehaalde materialen uit onze opslagloodsen worden alle wagens in- en uitgewogen.
Op ons terrein zijn een aantal materialen als diverse soorten zand, grond en meststoffen opgeslagen en uit voorraad leverbaar. Ook worden hier tuinaarde, dresgrond, bomenzand, compost en mest gereed gemaakt voor directe levering aan kwekers en hoveniers.
Otte Lisse beschikt over gespecialiseerde kennis en ervaring met het slopen van gebouwen en andere objecten. Hierbij wordt rekening gehouden met de geldende milieueisen.De vrijkomende bouwmaterialen worden gerecycled in verschillende afvalstromen die nadien worden afgevoerd naar de eindverwerkers.
In opslagloodsen heeft Otte Lisse als service grote hoeveelheden zand, grond, meststoffen etc. in voorraad voor haar afnemers. Deze materialen kunnen naar keuze door de klant zelf worden opgehaald of worden bezorgd.
Bestel nu uw grondstoffen online bij Otte Lisse. Eenvoudig, transparant en snel geregeld.
Naar de webshop

GESPECIALISEERDE KENNIS

MEER DAN 80 JAAR ERVARING